Vikariat och fika i mängder

Blev aldrig någon anställning efter intervjuerna jag var på i Januari. Däremot fick jag ett par veckor efter det komma in dit ändå, som timmis. Visserligen besviken över att bara vara på inringning, men samtidigt roligt med ett helt nytt boende. Nu i förra veckan fick jag ett samtal därifrån, med erbjudande om ett vikariat. Antingen för 6mån eller 1år, så nu kan jag äntligen ha hittat en väg in dit ändå. Är konstigt nog väldigt nervös över det, även fast att jag har hunnit vara där nu innan en hel del. Insåg plötsligt hur mycket mer ansvar det blir med att gå på ett vikariat, att tex agera kontaktperson åt någon boende och hålla reda på möten, inköp mm. Men kommer bli härligt att få ett fast schema och kunna hålla reda på vilka dagar man ska jobba och inte, och med lite tur kanske jag kan få ta ut lite semesterdagar också. 
Förutom det är väl saker och ting som vanligt, livet rullar på i en rasande fart. Dröjer väl inte länge innan man går i pension och undrar vart tiden tog vägen ;) 
 
Den senaste veckan har jag och Andreas umgåtts mycket med Nina, spelat mario och ätit en himla massa fika. Har blivit obligatorisk att fika om man kommer dit haha. Och imorgon blir det ännu mer godsaker, då kära syster fyller år! <3