sista dagarna innan nyår

Hamen då var det dags för en liten uppdatering här igen då! Eftersom att jag ändå bara ligger i soffan och väntar på att Emma ska vakna till liv. 
Nu innan och efter jul har det blivit en hel del festande, nästan för mycket. Men efter nyår blir det skärpning på alkoholen, iallafall för min del, vill inte att det ska bli för mycket. Men vi har haft så sjukt roligt iallafall, och jag är verkligen lyckligare än någonsin. Har träffat så många underbara människor de senaste månaderna, människor som man inte behöver skämmas inför eller hålla igen för, man kan vara precis som man vill och dom tycker om en ändå. Skönt att få känna sig accepterad för en gångs skull. 

Har varit rätt stressigt det senaste, vi har haft så många planer och saker som ska fixas. Blir nyårsfest hos mig detta år igen, och det är mer att tänka på än man trodde när man bestämde det. Men idag ska vi köra ett städryck i lägenheten jag och Emma, sen måste vi bara handla lite grejer som behövs. Blir skönt att kunna ta det lugnt i någon dag innan iallafall. Har även blivit sjuk nu för första gången på flera år, känns inte alls roligt, och dålig timing som fan. Men tror inte att det håller i sig så länge, för första dagen var förjävlig men efter det så har det känts bättre! Så jag håller tummarna för att det går åt rätt håll iallafall. 

Jag ska avsluta här nu innan jag skriver en hel novell, och försöka väcka Emma istället! Får försöka skriva ett nyårsinlägg också sen :)

Från julafton.