:)

Hejheeej!
Har ännu en "dålig ursäkt" att komma med nu, om varför jag inte har bloggat på ett tag igen. Min mobil är trasig, har fått en spricka i den, så hela skärmen ovanför sprickan har dött typ. Typiskt nog är skriva inlägg-knappen uppe i hörnet där jag inte kommer åt den. Och ja, datorn använder jag nästintill aldrig, mer än till att kika på serier på. Men har blivit lite mer sittande framför datorn de senaste dagarna så kanske dyker upp fler inlägg också! :)
 
Annars har jag blivit mer off i verkligheten med, och inte bara över bloggen. Vet inte vad det är med mig, men är aldrig på humör för att träffa folk. Har väl för mycket tankar som snurrar bara. Är tvärpank i en och en halv vecka framåt också. Köpte kattmat för de sista pengarna, så kissen klarar sig iallafall. Ska iväg och panta lite flaskor med så att jag kan köpa kaffe med hahaha. Självklart dunderviktigt att ha kaffe hemma ;)
 
Har kommit på planer för framtiden med, ska ge mig in i skolböckerna igen. När det blir har jag ingen aning om, måste kolla upp allting först, och förmodligen finns det väl ingen start förrän efter sommaren. Men ser faktiskt fram emot det nu när jag vet vad jag vill bli för något.
 
Så atteee jaa, så ser läget ut just nu.