Måste älska sol

Halloj däär!
Vad har ni gjort idag? Jag började min dag med att stiga upp strax efter 7, käkade frukost och så vidare innan jag traskade ner till stan, eller till mariaskolan för att vara exakt. Var på föreläsning på kraftsamling (den sög) och lämnade in en veckorapport till min rådgivare där. Mötte Sandra utanför 10min innan som förra veckan, skönt att slippa gå dit ensam =)
Efter föreläsningen så var det bara att börja traska hemåt igen. Stog och velade ifall jag skulle ta bussen istället, men bestämde mig för att det är bäst att passa på att vara ute lite när det är bra väder. Kan ju säga att jag var helt genomsvett när jag kom hem efter att ha gått hem 3km med vinterjacka på i de vädret... 
 
När jag kom hem dog jag i soffan en stund, kollade datorn en snabbis. Sen ut på balkongen för en cigg och en kopp kaffe i lugn och ro (älskling va inte hemma). Skööööönt!  Inte att han var borta alltså hahah, men att sitta i lugn och ro i tystnaden. 
 
Vad jag har gjort mer hela dagen idag var att vänta på ett paket som skulle komma. Gubben med paketet kom strax innan älskling kom hem, så jag fick skriva under det åt honom. Han kollade konstigt på min förmodligen fula handstil och frågade om det var samma namn som på dörren haha..
I alla fall.. Så var det en tatueringsmaskin! Jättelycklig. Inte för att Linus kommer tatuera på mig på ett bra tag, han behöver ju öva först. Men då vet jag ändå att det kommer så småningom. Ojojoj vad jag ska ha tatueringar sen! ;)
 
Annars har vi slappat idag, satt ute i solen på balkongen en bra stund i bara byxor och linne, helt sjukt skönt! Försökte planera vad vi ska göra ikväll, men bestämde oss för att bara ta det väldigt lugnt hemma. Så vi gick bort till netto och köpte lite godis och energidricka, nomnom!
 
Just nu sitter jag vid datorn och bloggar lite, tänkte kika runt på nätet. Älskling har precis satt ihop maskinen och ska starta en tatueringsmaskin för första gången i sitt liv. Han sa precis att han är lite nervös ;) Blir spännande att se hur det går för honom.
 
Hoppas att ni alla får en trevlig helg! =)