God Jul!

Då var det redan dags för jul igen, även detta år. haha.
Jag har ingen julkänsla överhuvudtaget, fattig jul och inte kunnat köpa julklapp till någon alls, sen är det ingen snö ute och sisådär 6 plusgrader. Så är ju inte så konstigt att julkänslan fattas.. Blir i alla fall att fira med familjen som alltid , så ser ändå fram emot prinskorvar och en mysig eftermiddag. hehehe.
 
På tal om något helt annat än jul, så är jag äntligen färdig med min utbildning! woho!! Efter bokstavligen blod, svett och tårar haha. Har varit så otroligt många kämpiga timmar och sena kvällar med läxor som svämmat över och aldrig tycktes ta slut. Men även mycket skratt och positiva minnen både från lektionerna med alla underbara människor i klassen, och ute på praktikplatserna. Är så glad över att jag började utbildningen, och att jag faktiskt stog ut och genomförde den även de gånger jag hade lust att sluta. För jag har lärt mig så otroligt mycket viktigt under den här tiden, och skulle nog säga att jag själv har blivit en bättre människa. 
Nu ska jag passa på att njuta av en ledig jul, kanske inte blir så många framöver ;).. Sen ska jag fortsätta på demensboendet jag varit på förut med, i alla fall till en början. Sen får vi se vart livet tar en.