En Akilles som blev en Molly

Senast jag skrev här la jag upp bild på "Akilles" såg jag, den där lille Akilles blev till en Molly..

Det var nämligen såhär.. Emma kom hit med våran andra katt som var redo att flytta hem till oss, "Decibel". Och när dom två kom hit så stannade hon här en stund och pratade osv. Då sa vi till henne att vi var osäkra på om våran kisse verkligen var en hane, då vi inte hade sett några bollar hahaha.. Så vi tre började kolla och jämföra på dom båda katterna (stackarna) och googlade efter bilder på hur det skulle se ut hahaha.. Och då kom vi fram till att de båda hade kollat fel på kön på katterna. Så våran (vad vi trodde då) kille var en liten tjej, och tjejen vi fick hem visade sig vara en kille. Hmmm, snacka om att vara mindfucked där. Jaja! Vi klagar inte, vi fick ju ändå en tjej och en kille (inte för att det spelar någn större roll egentligen) som vi hade planerat. Det jobbiga var ju att båda redan hade ett namn som vi trivdes med, och som dom hade lärt sig. Vi bestämde oss helt enkelt för att ta två helt nya namn, efter många om och men. Så nu heter dom Molly och Bellman. =)
 
Jag var så nervös innan att de inte skulle tycka om varandra, eller att det skulle ta låång tid innan vi kunde låta dom vara ensamma med varandra. Men helt ärligt talat så tog det inte ens fem minuter för dom att bli kompisar. Redan första dagen låg dom och sov tillsammans. Och enda sen dess har dom varit jätte tighta, dom leker, äter, sover och till och med går på lådan tillsammans ibland hahaha.
 
Det är roligt att se hur pass olika dom är.. Bellman är den som är envis som en oxe, han kan verkligen inte ge upp. Samtidigt är han slug, men rätt dum. Han tror att han är smartare än oss och ska kunna finta oss, men det går inte riktigt så bra ;). Dessutom är han väldigt "mammig" utav sig, vill ofta gosa i knät. och pratar väldigt mycket med. Matvrak kan man också kalla honom, han äter allt han kommer åt, förutom chips faktiskt. Dammsuger alla ytor med mat i hög hastighet hahaha.
Molly är lite tvärt emot Bellman, hon är väldigt feg och försiktig utav sig, att prova på nya saker är läskigt. Mat måste hon lukta på och leka med innan det passar att äta upp det. Hon Kan vara gosig, Men det är i så fall på hennes villkor. Tar man upp henne själv i knät så springer hon iväg lika fort, men kan däremot komma själv när hon känner för det. Säger man åt henne så lyssnar hon, hon kan ta ett nej till skillnad från Bellman. ;)
Men någonting de har gemensamt är att bada är det värsta som finns!!! Tråkigt nog :P
 
Mina små pälsklingar ♥