en hel helg med älskling

Idag är det fredag, vilket betyder att det är helg, vilket betyder att jag och älskling får vara tillsammans hela dagarna några dagar igen! ♥ Har varit ensam hemma en del i veckan då han varit borta i skövde på ett program han behöver gå, har ju visserligen varit skönt men samtidigt saknar man ju varandra redan under de få timmarna.. och nästa tisdag börjas det igen, då ska han vara borta från halv nio på morgonen till efter tio på kvällen, buhu blir både frukost, lunch och middag ensam.. aja thats life! haha :P
 
Idag gick vi (Jag) upp klockan tio, fick upp älskling efter 11 någon gång.. Drog ner till stan för lite ärenden, mötte samtidigt upp emma eftersom att hon skulle betala tillbaka pengar hon hade lånat. Efter stan följde vi med henne till vadsbo, tog en lunch på bowlan och sen väntade vi med henne på att simon skulle sluta, så slapp hon sitta ensam hehe. Bestämde i alla fall att kanske hitta på någonting med dom i helgen så får hoppas att dom dyker upp imorgon! 
 
och just nuu.. så har jag precis knäppt en cider, blir dock en kväll hemma i lugn och ro. Förmodligen kommer vidis hit och spelar xbox med oss. :)